Blogolj!

Szavazóurna a’la Románia


Románia. Csodák földje. A soha el nem múló kreativitás, a felülmúlhatatlan megoldások hazája. Újra rádöbbenhettünk, hiába a sok híres magyar tudós és feltaláló. Egy román szavazóhelységben fejet kell hajtsunk a zsenialitás előtt.

Hétvégén választásokat rendeztek Romániában, és az ország déli részén, Vâlcea megyében található Șușani község illetékesei komoly problémával kellett szembesüljenek. Nem volt elérhető közelségben szabályos szavazóurna.

De nem lett ribillió. Van a közelben mezőgazdasági bolt, gyorsan vettek is urnánakvalót. Gheorghe Constantinescu polgármester szerint semmi különös nincs ebben a megoldásban, ez náluk már mondhatni folklór, régóta így szavaznak a faluban, ő csak folytatta a gyakorlatot.

Mint elmondta, praktikusak, hiszen könnyű őket lezárni, és kezelni is, szóval tessék csak továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló.

Mifelénk ilyenben a pálinkának gyűjtik össze a gyümölcsöt és ebben kezd erjedni a kiváló alapanyag, de akár savanyú káposzta eltevésére is használható. Na meg szavazóurnának.

Címkék: Románia
1
https://trianon100.blogstar.hu/./pages/trianon100/contents/blog/85922/pics/lead_800x600.jpg
Románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-14 17:24:48
Akárki kapta lencsevégre, ez nagyon jó !!! A románok, meg a kreativitás !!!! ÓRIÁSI !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?