Blogolj!

Hírek

Hírek

Tovább

Vélemények

Kíváncsiak vagyunk rá

Tovább

Eseménynaptár

Hogy le ne maradj

Tovább

Fotók

Mert egy kép többet mond ezer szónál

Tovább
Tombol az őrület: Slota szerint Orbán elfoglalta Dél-Szlovákiát

Tombol az őrület: Slota szerint Orbán elfoglalta Dél-Szlovákiát

2020.02.18. | Pintér M. Lajos

Nagyon-nagyon messzire gurult a magyarfóbiás szlovák politikus gyógyszere. Ján Slota a tűzzel játszik, amennyiben a magyarellenes indulatokat táplálja. Bugár Béla aggódik.

Tovább
És te hagynád, hogy szó nélkül kirabolják az otthonod?

És te hagynád, hogy szó nélkül kirabolják az otthonod?

Tovább
Könyv formában is megjelent a trianoni diktátum teljes szövege

Könyv formában is megjelent a trianoni diktátum teljes szövege

Tovább
Románia. Csodák földje. A soha el nem múló kreativitás, a felülmúlhatatlan megoldások hazája. Újra rádöbbenhettünk, hiába a sok híres magyar tudós és feltaláló. Egy román szavazóhelységben fejet kell hajtsunk a zsenialitás előtt.
Címkék: Románia
Ragnar Volarus
2019.09.16.
Talán elsőre fura ötlet, ha egy viadallal szeretnénk az összetartozást erősíteni. Mégis úgy esett, hogy egy kis csatározás összehozta az embereket Királyszálláson, a Nagy-Magyarország Parkban.
Ragnar Volarus
2019.08.27.
Jövő nyáron lesz 100 éve, hogy a trianoni diktátum szétmarcangolta hazánkat. Sokan úgy írják, hogy jövőre ünnepeljük Trianon centenáriumát. Holott egyáltalán nincs mit ünnepelni, hiszen a magyar történelem legnagyobb tragédiájáról, a minket ért legnagyobb méltánytalanságról beszélünk.
Ragnar Volarus
2019.08.23.
Az 1917 januárjában több napon keresztül dúló fetisoarai csata minden kétséget kizáróan az első világháború egyik legbravúrosabb magyar harci cselekményei közé tartozik.
Ragnar Volarus
2019.07.18.
Egy tonna nem kevés. Ennyi búzából rengeteg liszt, és aztán kenyér készülhet. Kábítószerből pedig elképesztő mennyiség, és hatalmas pénzösszeg. A román rendőrök utóbbiból vesztettek el közel 1000 kilónyit.
Egy magyarnak legyen „megtiszteltetés”, hogy románul beszélhet a közintézményekben. Legalábbis Eugen Tomac pártelnök szerint. Erre csak annyit mondok: kiszólt a lyuk a gödörből.
MadMax
2019.07.01.
Ma majdnem súlyos balesetet szenvedtem, de az anyagi kár így is jelentős. Pedig csak ültem az asztalnál és híreket olvastam. De mikor ahhoz a részhez értem, hogy "Háborús propagandával vádolja Kelemen Hunort a volt román vezérkari főnök", na ott nem csak bennem tört össze valami, de visszakézből levertem a kedvenc bögrémet az asztalról.
MadMax
2019.06.29.
Ismerik azt a történetet, hogy a becsületes román politikus bemegy dolgozni? Nem csodálom ha nem, mert ilyen nincs is. Még a mesékben sem.
Ragnar Volarus
2019.06.25.
Külhoni Magyar Borászati Adatbázis című program alakuló konferenciáját tartottuk Királyszálláson a Nagy-Magyarország Parkban.
2019.06.18.
Az Országgyűlés kedden a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at, a trianoni békediktátum 100. évfordulóját.

Ezeket a cikkeket olvastad már?