Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.01.07.
Roppant nehezet vacsorázott két szakszervezeti vezető, akik a trianoni diktátum centenáriumához közeledve fegyveres konfliktus lehetséges kirobbanásáról értekeznek.
Ragnar Volarus
2019.11.22.
Láttunk már sok hülyét. Mondjuk olyat, aki a lopott autóra üzenetet firkált és alá is írta. Olyan bankrablóról még nem hallottam, aki szelfit csinál magáról a bűntény közben, de ezzel egyenértékű baromságot csinált három román kézilabdás hölgy.
Címkék: dopping, Románia
Románia. Csodák földje. A soha el nem múló kreativitás, a felülmúlhatatlan megoldások hazája. Újra rádöbbenhettünk, hiába a sok híres magyar tudós és feltaláló. Egy román szavazóhelységben fejet kell hajtsunk a zsenialitás előtt.
Címkék: Románia
Pintér M. Lajos
2019.05.07.
Turbófokozatra kapcsolták a patkánykodást a román elöljárók, miközben gőzerővel folytatják az elrabolt úzvölgyi magyar katonatemető meggyalázását.
Pintér M. Lajos
2019.05.05.
A Hargita megyei önkormányzat a világ magyarságának segítségét kéri a román ragadozók rombolásának megállítására.
2019.04.23.
Geréd Margit április 23-án ünnepelte a 100. születésnapját Csíkborzsován és ebből az alkalomból harmadszor is magyar állampolgár lett.
Pintér M. Lajos
2019.04.08.
Hogy legyen világos: a pápa nem a magyaroké, a látogatás sem a magyaroké, sőt, Csíksomlyó sem a magyaroké. Ezt a „keresztény felebaráti” üzenet (értsd: usztás) a román Adevărul című lap hasábjain jelent meg Marius Diaconescu tollából. Ha nem lett volna világos...
Pintér M. Lajos
2019.03.24.
Egy friss jelentés szerint 2018-ban a korábbiakhoz képest is rosszabbodott a helyzet, a magyarság állandó megaláztatásnak és jogsértéseknek van kitéve, és folyamatos támadások érik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?